Studieboeken en cursussen aankopen in de Campusshop

Hoe?

  1. In je online studentendossier vind je rechts een link naar jouw ‘Lijst handboeken/cursussen’. Deze lijst omvat de boeken die je nodig hebt voor jouw opleidingsonderdelen. Voor de opleidingsonderdelen die nog niet in je studietraject zitten, kan je de boekenlijst raadplegen in de studiegids.
  2. De lijst met handboeken/cursussen print je af en breng je mee naar onze campusshop. Zo kunnen onze verkoopsters je optimaal verder helpen en koop je zeker de juiste boeken aan.
  3. Vanaf de 2de periode ontvang je een e-mail wanneer er nieuwe boeken of cursussen beschikbaar zijn voor jouw studietraject.

Wat?

Je kan in de Campusshop van Diepenbeek terecht voor studieboeken en cursussen. Daarnaast hebben we ook een uitgebreid assortiment, van romans over wenskaarten tot oordopjes.

Waar?

De Campusshop heeft 2 vestigingen. In Diepenbeek hebben we een uitgebreide studentenshop en bevinden we ons in de agora van de Campus. In Hasselt hebben we een servicepunt voor de rechtenfaculteit dat zich in het panopticum bevindt.

Wanneer?

De openingsuren voor Diepenbeek en Hasselt zijn verschillend.
Kijk daarom zeker even wanneer je terecht kan in onze Campusshop.

Roman = 13%

Ben je op zoek naar een specifieke roman? Kom onze toppers ontdekken of bestel ze in de Campusshop en ontvang altijd 13% korting.

Boekenbon

Wil je graag iemand een kado doen, maar je weet niet wat? Koop dan een boekenbon in onze Campusshop.
Met deze bon kan je alles aankopen wat er in de Campusshop te verkrijgen is. Nog interessanter, je kan ook eender welk boek bestellen en deze betalen met de boekenbon. Heb je kantoormateriaal nodig, kan je ook je keuze maken uit onze catalogus. De bon is 1 jaar geldig na datum van aangifte.

[/two_thirds]