Boekenlijst Campusshop

Waarom het correct invullen van de boekenlijst zo belangrijk is!

De boekenlijst die u bij de start van een opleiding ingeeft, is het startpunt voor een bestelling door de Campusshop. We vragen dan ook dat u de boekenlijst zo volledig mogelijk invult en een onderscheid maakt tussen verplichte handboeken, eerder aangekochte verplichte handboeken en aanbevolen handboeken. Alle handboeken die u op de boekenlijst zet, zullen zichtbaar zijn voor de studenten.

Verplichte handboeken
De student is verplicht deze handboeken aan te kopen en heeft deze daadwerkelijk nodig voor het vak dat u doceert. De student heeft het handboek nooit eerder in dezelfde opleiding aangekocht, noch in het huidige academiejaar, noch in één van de vorige academiejaren. Enkel deze handboeken worden in voorraad gelegd in de Campusshop.

Eerder aangekochte verplichte handboeken
De student is verplicht deze handboeken aan te kopen en heeft deze daadwerkelijk nodig voor het vak dat u doceert. De student heeft het handboek reeds eerder in dezelfde opleiding aangekocht, ofwel eerder in het huidige academiejaar, ofwel in één van de vorige academiejaren. Deze handboeken worden niet in voorraad gelegd in de Campusshop.

Aanbevolen handboeken
De student is niet verplicht deze handboeken aan te kopen. Ze zijn aanvullend voor het vak dat u doceert. Deze handboeken worden niet in voorraad gelegd in de Campusshop.

 

Uitgebreid assortiment

Drukwerk
Voor drukwerk kan u terecht bij de Campusshop. Afhankelijk van het soort drukwerk, kan u onmiddellijk of na 3 werkdagen beschikken over uw persoonlijke drukwerk. Het is aangeraden om bestanden digitaal aan te leveren in pdf. Zo ben je zeker dat wat je in de pdf ziet ook geprint zal worden en is er geen kans op verschuiven van tekst of beeld. Het volledige aanbod van drukwerk kan u bekijken op de website van het Grafisch Centrum: www.communicatieopmaat.be.

Kantoormateriaal
U kan ook voor divers kantoormateriaal terecht in de Campusshop. Vraag naar onze catalogus, geef de ID van het te bestellen product en de pagina in de catalogus door via campusshop@xod.be en wij maken een speciale prijs voor u.

Wenskaarten
Deel uw wensen met één van de vele kaartjes uit de Campusshop.

Merchandising
Heeft u een congres op het programma staan en wil u de Universiteit promoten, kom dan ons promotiemateriaal ontdekken.

Roman = 13%
Ben je op zoek naar een specifieke roman? Kom onze toppers ontdekken of bestel ze in de Campusshop en ontvang altijd 13% korting.